Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs vann mot Lohärad - trots underläge i halvtid

I halvtid var Lohärad i ledningen med 1–0 på Rånäs IP. Men Rånäs vände - och vann. Till slut blev det 4–1 i matchen i division 7 Uppland östra herr i fotboll.

– Vi visste att det skulle bli ett tufft motstånd då Lohärad enbart tappat poäng en gång tidigare under säsongen. Med några tongivande spelare borta så blev det en ännu större utmaning redan från start. Gästerna knorrar in en riktigt fin frispark som ger dem övertaget med 1–0 i halvtid. Vi hade pratat om det innan och visste precis hur vi skulle ta oss an dem i andra halvlek, så fokus var inställt från början då domaren blåser igång efter hvilan. Detta gav utdelning och ett mycket imponerande lagarbete under matchens sista 45 minuter gav oss ett enligt mig mycket välförtjänt slutresultat som skrevs till 4–1. Dagens domare, Björn Bjälmén, gör matchens största insats och håller en mycket bra och jämn nivå för båda lagen hela matchen igenom. Idag var han i stort sett felfri, imponerande av en domare i division 7. Vi lyfter Rånäs Ultras och dagens publik som ger oss en tacksam stöttning på både hemma- som bortamatcher, kommenterade Rånäs sportchef Johan Hallin.

Målgörare för Rånäs blev Johan Fastén, Bonnechance Kahegezo, Kadeem Kromodikoro och Lasse Wouter Barendse och för Lohärad var det Kim Estmark som hittade rätt.

Med fyra omgångar kvar är Rånäs på femte plats i tabellen, och Lohärad fortfarande leder serien, elva poäng före Brottby 2.

I nästa match möter Rånäs Kåre 2 borta på lördag 7 september 11.00.