Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs vann mot Ferro - trots underläge i halvtid

Annons

I halvtid var Ferro i ledningen med 2–1 på Malmens IP. Men Rånäs vände - och vann. Till slut blev det 3–5 i matchen i division 7 Uppland östra herr i fotboll.

Rånäs sportchef Johan Hallin om matchen:

– Vi styrde matchen från början och tog ledningen efter cirka 20 minuter, men efter det så vände matchbilden och hemmalaget tog över helt och hållet då vi tappade fokus totalt. Ferro lyckades vända resultatet till 2-1 innan halvtid. Tränare Ronny Jansson var minst sagt upprörd och gav laget en ordentlig skopa i halvtid och ifrågasatte just fokus. En utskällning som hette duga levererades; och det verkade vara en vinnande metod. I andra halvlek visade laget att det inte fanns något annat än seger som gällde. Andra halvlek spelades av och slutresultatet 3-5 kändes rättvist,då vi visade att vi var bättre än hemmalaget.

Pontus Jansson gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Stephan Sacklén, Simon Stensvik och Johan Fastén, målen för Ferro gjordes av Albin Linusson 2 och Joel Mattsson.

Rånäs ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Ferro är på nionde plats.

Ferro tar sig an Brottby 2 i nästa match borta fredag 9 augusti 19.00. Rånäs möter Almunge hemma lördag 10 augusti 12.00.