Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs vann - efter Pontus Janssons målkalas

Pontus Jansson stod för samtliga sex mål för Rånäs när laget slog Frösunda 2 på bortaplan i division 7 Uppland östra herr i fotboll. Till slut blev det 6–1 (2–0) till Rånäs.

– En uppvärmning där man kunde känna att idag fanns det inget annat än tre poäng som gällde, förlusten senast mot Almunge var ett riktigt bottennapp och idag skulle Frösunda få det svårt då det enda som räknades var vinst för vår del. En rätt trygg insats av samtliga, men idag fick vi alla lyfta på hatten till Pontus Jansson som stod för hela sex mål i matchen och hade en riktig uppvisning för hemmalaget. Pontus har en beslutsamhet och en sista touch som hör hemma i de högre divisionerna, vi är tacksamma och glada att han trivs i Rånäs. I nästa match väntar ett tufft motstånd i form av Brottby på bortaplan, kommenterade Rånäs sportchef Johan Hallin.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Frösunda 2 på tionde och sista plats och Rånäs på sjätte plats.

Rånäs tar sig an Brottby 2 i nästa match borta lördag 24 augusti 13.00.