Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs utklassat av Rådmansö 2 borta med hela 1–7

Rånäs åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Rådmansö 2 med hela 1–7 (1–1) i division 7 Uppland östra herr i fotboll.

– Vi börjari ett högt tempo och spelar i dom ytor där vi tidigt märker att Rådmansö inte riktigt hänger med i försvarsspelet. Efter en kort stund in i första så trycker Pontus Jansson distinkt in 1-0 och vi får en härlig start på matchen. Men innan halvtid så lyckas bollen oturligt nog efter en kollision leta sig in bakom Niklas i målet och 1-1 är ett faktum. I andra halvlek så tappar vi tempo och Rådmansö tar över matchen helt och hållet, 7-1 är hårda slutsiffror men efter 4-1 så gick luften ur oss totalt. Men serien är tyvärr som den är, då Rådmansö har ett lag med flera spelare som har spelat högre upp i divisionerna under flertalet år så är det tufft för ett lag som spelar i division 7 att stå upp och matcha detta. Höjdpunkten för aftonen var ändå Niklas Hallin i målet som hade det svettigt med flertalet monsterräddningar då Rådmansö mönstrade erfarna och duktiga Arvid Slätis och Micael Hellsing på topp som har känsla för att ställa till det för målvakterna, kommenterade Rånäs sportchef Johan Hallin.

Målgörare för Rånäs var Pontus Jansson.

För Rådmansö 2 gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Rånäs är på sjätte plats.

Rånäs tar sig an Ferro i nästa match borta tisdag 6 augusti 19.00.