Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs ledde i halvtid - men tappade i andra mot Brottby 2

Annons

I halvtid ledde Rånäs matchen på hemmaplan i division 7 Uppland östra i fotboll mot Brottby 2 med 3–1. Men i andra halvlek jobbade sig Brottby 2 in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 4–4.

– Innan matchen så hade jag varit nöjd med ett kryss mot Brottby 2, enligt mig seriens bästa lag. Vi fokuserar på vårat spel och håller upp ett högt tempo från början som ger utdelning, vi går till halvtidsvila med 3-1 och det känns mer än rättvist. Brottby sliter sig in i matchen i andra halvlek, och lyckas få in 4-4-bollen i 90:e minuten, vilket kändes riktigt tungt. Vi har sedan en bra chans att avgöra matchen i sista sekund men tyvärr tar bollen i stolpen. Såhär efteråt känns det som en förlust trots en poäng. Men vi har absolut en hel del positivt att ta med från denna match. Rånäs IF får även lyfta på hatten till Brottbys Ushindi Yermos Kashindi som med sina 4 mål visade prov på hur fotboll spelas på högre nivå, kommenterade Rånäs sportchef Johan Hallin.

Målgörare för Rånäs var Kadeem Kromodikoro 2, Pontus Jansson och Simon Stensvik.

Rånäs har nu sju poäng och Brottby 2 har tio poäng när båda lagen spelat fyra matcher.

I nästa match möter Rånäs Lohärad borta på fredag 24 maj 19.00.