Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs höll undan och vann mot Roslagsbro 2

Annons

Bortalaget Rånäs tog greppet om matchen mot Roslagsbro 2 i första halvlek, och ledde med 3–0 i paus. I andra halvlek kom Roslagsbro 2 närmare, men matchen i division 7 Uppland östra herr i fotboll slutade 3–1 till Rånäs.

– Idag märktes det redan inledningsvis att vi tagit åt oss av senaste plattmatchen där vi förlorade med 0-1 mot Grisslehamn. Vi höll ett högt tempo från start och visade Roslagsbro att vi var revanschsugna. I halvtid så hade vi 3-0 och det hela kändes som en trygg ledning där vi förde matchen. Men Roslagsbro är ett spelskickligt lag och lyckades välförtjänt få in 3-1 en stund in i andra halvlek, därefter fick vi rikta in oss på försvarsspelet och ligga rätt för att inte låta motståndarna komma in mer i matchen. Roslagsbro har ett härligt gäng, och idag får vi vara nöjda med tre poäng då lagen hade varsin halvlek med rätt tydligt övertag. Rånäs Ultras var på plats, och det verkar ge ringar på vattnet då vi även börjar få en härlig och tacksam publikskara som följer med på samtliga matcher och stöttar, tyckte Rånäs sportchef Johan Hallin, efter matchen.

Rånäs mål gjordes av Pontus Jansson, Bonnechance Kahegezo och hrister Jansson.

Det här betyder att Roslagsbro 2 nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Rånäs är på fjärde plats.

Rånäs tar sig an Rådmansö 2 i nästa match borta måndag 24 juni 19.30.