Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs föll mot Rådmansö 2 på hemmaplan

Annons

Rånäs fick se sig besegrat i mötet med Rådmansö 2 på hemmaplan i division 7 Uppland östra herr i fotboll, med 0–2 (0–1).

– Vi kom inte upp till vårt normala. Rådmansö lyckades gå upp i en 2–0-ledning innan vi hittade in i matchen. Under andra halvlek radade vi upp friläge på friläge för att kunna arbeta oss in i matchen, men idag ville bollen verkligen överallt förutom just in i mål. Finns inte mycket positivt att ta med från matchen, det enda positiva som jag skulle kunna hitta är att det är riktigt roligt för roslagsfotbollen att RSK Legends kan leverera gamla profiler på planen i form av Marcus Andersson, Peter Andersson, Conny Burman, Micael Hellsing och sist men inte minst Johan Rasmusson som samtliga gjorde en stabil insats. Hatten av, det klassiska ordspråket gammal är äldst gjorde sig idag mer än rättvist, tyckte Rånäs sportchef Johan Hallin, efter matchen.

Med två omgångar kvar är Rånäs på sjunde plats i tabellen, medan Rådmansö 2 är på fjärde plats.

Lördag 21 september 12.00 spelar Rånäs borta mot Grisslehamn.