Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs fixade en poäng hemma mot Kåre 2

Kåre 2 ledde med 2–1 efter första halvlek borta mot Rånäs i division 7 Uppland östra i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Rånäs in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 4–4.

– Vi började bra och redan efter åtta minuter så tar vi ledningen med 1-0. Men Kåre 2 hade några spelare som gjorde hela laget och lyckades innan halvtid vända till 1-2. Direkt i andra halvlek så kvitterar vi till 2-2 och coach-snacket i omklädningsrummet verkar ha givit effekt då spelarna börjar ta för sig bättre. 3-2 blir till 3-3 innan vi återigen lyckas ta ledningen med 4-3 efter 75 minuter spelade. Vi åker sedan på ett rött kort och med en man kort är det tufft, men spelarna kämpar på men får tyvärr se en mycket fin frispark leta sig in bakom en för kvällen storspelande Niklas Hallin i målet. Slutresultatet 4-4 känns trots allt ändå rättvist då båda lagen hade en hel del målchanser och bjöd publiken på en underhållande fotbollsmatch, tyckte Rånäs sportchef Johan Hallin, efter matchen.

Målgörare för Rånäs var Patrik Jansson 2, Simon Stensvik och Jim Öjback.

Det här betyder att Rånäs är kvar på femte plats, och Kåre 2 stannar på sjätte plats, i tabellen.

Fredag 7 juni 19.30 spelar Rånäs borta mot Rådmansö 2.