Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånäs fixade en poäng borta mot Brottby 2

Brottby 2 ledde med 1–0 efter första halvlek hemma mot Rånäs i division 7 Uppland östra herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Rånäs in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

– Brottby är ett bra lag, med sitt första lag i division 3 så vet man redan innan att det kommer bli en tuff drabbning. Vi blev till en början väldigt hårt tillbakapressade men lyckades hålla ihop någorlunda bra försvarsmässigt och gick till halvtidsvila med 1-0 underläge. Vi reste oss vilket gav en kvittering en bit in i andra halvlek, dock med ungefär en kvart kvar så tog Brottby återigen ledningen med 2-1. Men även denna gång fick vi in en kvittering till 2-2 och matchen gick mot ditt slut. Vi hade även en solklar boll inne i mål som överraskande vinkades bort av domaren då han ansåg att den inte var inne. Det känns lite surt att inte få igenom en trepoängare, men till det stora hela så får vi vara nöjda med ett lika resultat. Brottby är och ska vara seriens bästa lag, kommenterade Rånäs sportchef Johan Hallin.

Rånäs mål gjordes av Bonnechance Kahegezo och Peter Kindberg.

Rånäs nya tabellposition är femte plats, medan Brottby 2 är på andra plats.

Lördag 31 augusti 12.00 spelar Rånäs hemma mot Lohärad.