Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politisk debatt om Rimbos framtid

 
Val 2014
Visa alla artiklar

Politiker från rikdagspartier ska svara på Rimbobornas frågor.

Annons

Tisdag klockan 18.30 samlas medlemmar ur samtliga riksdagspartier samt medlemmar från Roslagens oberoende parti i Långsjöskolans matsal för att svara på Rimbobornas frågor om ortens framtid.  Det är intressegruppen Rimbo Framtid som kallar till möte.

– Vi känner oss lite bortglömda i Rimbo, ett av syftena med kvällen är att få politikerna att förstå att det faktiskt bor folk här, säger Sophia Bobeck, sekreterare i Rimbo Framtid.

Kvällen inleds med att samtliga politiker under två minuter var får berätta om sina visioner för Rimbo. Därefter släpps publiken in med frågor och samtal.

– Som deltagare kan man få svar på tal, men även om man inte vill delta aktivt i diskussioner så är man välkommen att vara med och visa upp att man finns, säger Sophia Bobeck som hoppas på många mötesdeltagare.

Mötet öppnar 18.30 och håller på till senast 22.00.