Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Owe Thörnqvist söker tioårigt superfan via Norrtelje Tidning: "Man blir varm om hjärtat"

Artikel 9 av 9
American Car Show 2017
Visa alla artiklar

I lördags spelade Owe Thörnqvist på American Car Show i Norrtälje. Efter spelningen fick han ett kuvert med med bland annat teckningar och ett armband.
– Jag skulle gärna komma i kontakt med flickan som gav mig detta och tacka, säger Owe Thörnqvist till NT.

Owe Thörnqvist deltog i vårens melodifestival där han tog sig ända till final. Väl där blev det ingen seger, men framgångarna har gett honom en helt ny publik.

– Det är massor av barn och ungdomar som skickar teckningar och hälsningar där de talar om att de gillar mig och tycker jag är cool. Det är jätteroligt, säger artisten som i lördags framträdde på American Car Show i Norrtälje.

– Det var jättekul, grym publik och vilka härliga bilar! Norrtälje var toppen, jag kanske får flytta dit, säger han och skrattar.

Efter spelningen hade Owe Thörnqvist en signering och där fick han bland annat ta emot ett kuvert som att öppnade först när han kom hem. I kuvertet låg bland annat flera teckningar och ett armband. Kuvertet var från Sofia, 10 år.

– Jag skulle så hemskt gärna vilja komma i kontakt med Sofia och tacka. Såna här saker får mig att bli alldeles varm om hjärtat.

Härmed är efterlysningen framförd. Sofia är välkommen att höra av sig till NT så förmedlar vi kontakten.

Men det var inte enda efterlysningen från den folkkära artisten.

– Vi glömde en blå täckjacka också. Har någon sett den vore det toppen om de också hörde av sig, säger Owe Thörnqvist som också har skrivit några raders hälsning till sina fans.

Oves hälsning till NT:s läsare:

Min folkrocksmusik

Fick en helt ny publik

Genom Mello i hast

Runt så där tio bast

Som ni kan kolla här

På Sofias kuvert

Tack alla barn, Keep swinging!

Yours truly

Boogieman /Owe