Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ovisst när målkungen är tillbaka i spel

Andrés Thorleifsson fick en tung start på sin allsvenska sejour i Falkenberg. Fem matcher sedan väntade operationsbordet och målkungen vet inte när han är tillbaka på planen igen.

I maj opererades Falkenbergsanfallaren Andrés Thorleifsson. Den före detta Riala- och BKV Norrtäljespelaren la sig under kniven för att en gång för alla bli kvitt sina ljumskproblem.

Prognosen var att Thorleifsson skulle vara i matchskick i mitten av augusti, men möjligen tar det lite längre tid än så.

– Jag åkte på ett bakslag för tre veckor sedan när jag skulle börja löpträna. Men den här veckan har jag deltagit i passningsövningar och löpt utan smärta, det går åt rätt håll, säger han.

– Det är svårt att säga när jag kan vara disponibel för match igen, men förhoppningsvis i slutet av augusti eller tidigare. Tränarstaben vill att jag ska ta det lugnt.

Falkenberg har under sommaruppehållet förstärkt anfallet med Patrik Ingelsten, skyttekung i allsvenskan 2008.

– Ett bra tillskott. Det finns alltid konkurrens i ett lag och jag skulle aldrig nått så här långt om jag var rädd för det. Jag höjer min nivå snarare.