Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad har HBTQ-rörelsen för samhällsmål?

Det är viktigt att hålla debatten vid liv även när det gäller HBTQ-rörelsen. Efter att ha läst vad William Olsson skriver i NT den 7 augusti så har många frågor väckts, skriver Bibi Lännevall.

Annons

Med ökad förståelse kan vi skapa fred och samverkan. Därför är det viktigt att hålla debatten vid liv även när det gäller HBTQ-rörelsen.

Efter att ha läst vad William Olsson skriver i NT den 7 augusti så har många frågor väckts.

Det kanske är dags att vi kommer överens om vad som menas med kärlek. Den kristna bibelns kärlek kanske är en annan än vad HBTQ-rörelsens definition av vad kärlek är. Olika kulturer och religioner har andra värderingar än vad som är och under lång tid har varit vårt lands värderingsnorm på vad kärlek är.

Förklara tydligt för oss som fortfarande inte förstår vad HBTQ-rörelsen har för samhällsmål, skriver Bibi Lännevall,

Vad säger naturens, hjärtats lag om kärleken och om vad som är bäst för mänskligheten och moder jord? Hur ser den kärleksgrund ut som är bäst att bygga ett gott samhälle på?

Den sexuella kärleksakten mellan man och kvinna är till för att vi ska föröka oss och leva i balans med naturen. Kan det vara så att vi har blivit för många människor på planeten och därför väljer vissa att bli homosexuella? Eller är det naturen som påverkat vissa att bli samkönade par? Men då förstår jag inte varför de skaffar barn, när vi nu blivit för många.

Det som skrämmer oss som vill barnens bästa är att så många ungdomar väljer att byta kön? Är det kärleksfullt att vi i Sverige tillåter detta att ske? Vad leder det till och vad får dessa identitetslösa personer för liv?

Kan de bli kärleksfulla, starka, harmoniska, lyckliga och glada medmänniskor?

Förklara tydligt för oss som fortfarande inte förstår vad HBTQ-rörelsen har för samhällsmål. Är målet att göra Sveriges uppväxande släkte till identitetslösa, svaga personligheter eller är målet att de ska utvecklas till starka harmoniska medmänniskor, som klarar av livets och framtidens alla påfrestningar?

Bibi Lännevall

Bergshamra

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons