Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya NT-deckaren ute till försäljning

Den som suktar efter spännande sommarläsning i Roslagsmiljö behöver inte vänta. Nu finns Norrtelje Tidnings deckare ”Där änglar dör” till försäljning.

Det är för fjärde året i rad som NT-medarbetarna Erik Eriksson, Sofi Piehl, Magnus Östnäs, Margaretha Levin Blekastad och Richard Grandin släpper en sommardeckare i pocketformat. Handlingen i ”Där änglar dör” har sin början i att en medlem i ett hemligt sällskap blir överfallen och dödad.

– Vi ville att det skulle handla om ett hemligt sällskap, säger Margaretha Levin Blekastad.

Precis som tidigare år kretsar handlingen kring polisen Fatima Barsawi och kriminalreportern Olle Kärv. Den här gången rör sig handlingen mellan Norrtälje, Häverö och Mörby slottsruin, med fokus på flera kyrkor och andliga miljöer.

– Det skapar en spännande känsla. Vi har varierat oss mycket då vi varje sommar väljer nya platser, säger hon.

Nytt för i år är att pocketboken går att köpa redan innan midsommar.

– Det rör sig mycket folk i kommunen kring midsommar och många vill ha en deckare att läsa på semestern.

”Där änglar dör” går att köpa som pocketbok bland annat på Turistbyrån, Café Chocolate i Rimbo, bokhandeln i Hallstavik, Erik Erikssons bokbod i Grisslehamn eller att  beställa här . Deckaren kommer även att gå som följetong i tidningen, med start på måndag.

– Vi hoppas att det blir en uppskattad läsning, säger Margaretha Levin Blekastad.

”Där änglar dör” säljs för 79 kronor. För den med NT-kort är priset 59 kronor.