Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya bilbränder i Norrtälje

Två nya bilbränder inträffade vid femtiden på lördagsmorgonen i Norrtälje. Polisen misstänker ett samband.

Annons

Räddningstjänsten i Norrtälje har larmats till tre olika bränder under natten till lördag.

Första larmet kom från Långgarnsvägen i Norrtälje vid halvnio-tiden på fredagskvällen. Det larmades ut som en fullt utvecklad villabrand. Räddningstjänsten lyckades dock begränsa skadorna till det kombinerade garage- och källarförrådet. Samtliga tre personer i bostaden klarade sig utan några skador. Polisens tekniker ska göra en teknisk undersökning. Enligt preliminära uppgifter kan branden ha orsakats av en felkopplad elsladd.

Strax före fem på lördagsmorgonen larmades räddningstjänsten ut igen. Den här gången till en bilbrand mellan Brännäsgården och Norrtälje hamn. Bilen (bilden) blev totalt utbränd och en bil intill fick brännskador.

Fem över fem, då räddningstjänsten fortfarande befann sig i hamnen, kom nästa larm om en bilbrand. Denna gång på parkeringen i korsningen Baldersgatan Tibeliusgatan.

Polisen misstänker ett samband mellan de två bilbränderna.

- Det ligger ju i farans riktning att de åkt mellan de två platserna, säger stationsbefäl Susanne Abrahamsson.