Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny sökning efter försvunne Sven-Erik Kallin: ”Man kan alltid höra av sig med tips”

Artikel 13 av 14
Försvinnandet av Sven-Erik Kallin
Visa alla artiklar

På söndag den 1 december ska Missing People åter ha en skallgång efter den försvunne Sven-Erik Kallin från Norrtälje.
– Vi ska göra en skallgång innan snön kommer, säger Ferike Pasthy i Missing People.

Sven-Erik Kallin försvann den 13 augusti efter att ha lämnat sitt hem i Solbacka tidigt på morgonen. Samma dag anmäldes han som försvunnen av sin familj.

Missing People har varit ute och letat efter Kallin tre gånger sedan dess. Vid alla tidigare skallgångstillfällen har man inte fått några som helst resultat.

Nu vill organisationen anordna ytterligare ett eftersök innan det blir för svårt att hitta något.

– Vi hade ju hoppats att man skulle hittat något när alla älgjägare och svampplockare varit ute under hösten. Men ingenting hett har hittats, säger Ferike Pasthy.

Vid upprepade tillfällen har man sökt i Sikaområdet, söder om Norrtälje. Där sågs Kallin promenera längs Kustvägen mellan Norrtälje och Åkersberga samma dag som han försvann.

Även på söndag planerar organisationen att söka i Sikaområdet. Den här gången ska man försöka att ha en sökhund med.

– Men det är ju inte säkert att man därför hittar något, säger Ferike Pasthy.

Ett sms kommer att skickas ut till alla medlemmar under fredagen eller lördagen om att man ska söka efter Sven-Erik Kallin igen.

Samlingen på söndag blir vid Sportcentrum i Norrtälje klockan 11.00. Här kommer alla frivilliga att delas in i patruller och få vidare instruktioner och kartor.

– Man kan också gå in på vår Facebook-sida och höra av sig med tips. Det går även bra att ge tips till polisen. Alla tips är välkomna, säger Ferike Pasthy.