Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny mässa ska ge Norrtälje flyt

I maj anordnas en annorlunda mässa på vatten som ska sätta Norrtälje och övriga Roslagen på kartan.

Annons

Norrtälje och övriga Roslagen ska marknadsföras med en flytande mässa, Roslagen ombord. Den 16-17 maj tuffar ångaren s/s Blidösund från Skeppsbron i Stockholm till Norrtälje hamn, via en mängd stopp. Furusund, Köpmanholm, Kapellskär och Gräddö är några platser där besökare ges möjlighet att kliva av eller på.

– Med Roslagen ombord vill vi visa upp det allra bästa, mest spännande och inspirerande Roslagen har att erbjuda i form av äventyr, mat, boende, konferensmöjligheter, aktiviteter, besöksmål, design, kultur och evenemang, säger Gisela Norén, vd för Visit Roslagen som står bakom arrangemanget.

Mässbesökare som vill åka med betalar hundra kronor för enkel resa. Men när båten ligger vid kaj i Stockholm, Vaxholm, Linanäs (Ljusterö) och Norrtälje råder fri entré.

Visit Roslagen är ett destinationsbolag som ägs av kommunerna Norrtälje, Östhammar och Österåker samt privata turistaktörer.