Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny delrapport klar om Roslagsmuseet

Arbetsgruppen för Roslagsmuseet är ett steg närmare en slutrapport.Den andra delrapporten blev klar förra veckan.

Annons

Som NT tidigare har berättat har en speciell arbetsgrupp tillsatts för att dra upp riktlinjerna för Roslagsmuseets framtid. I slutet av december kom den första rapporten och nu är den andra klar.

I den redovisas bland annat att gruppen under december till februari haft ett antal möten och gjort studiebesök på museer i Sigtuna och Strängnäs.

Tidigt i februari hade gruppen en genomgång av höstens arbete och studieresorna och enades om att överlämna allt underlag till kommunens kulturchef Björn Ahlsén som med detta material ska formulera en plattform för arbetsgruppens vidare arbete.

Förra veckan hade man en genomgång av Björn Ahlséns sammanställning för att komma närmare den slutrapport som arbetsgruppen ska redovisa i slutet av mars i år.

Den presenteras för kultur- och fritidsnämnden den 12 april 2012. Inga förslag till beslut eller slutgiltiga ställningstagande finns i delrapport två.