Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny blogg: Kenneth ska cykla för Barncancerfonden

I augusti 2014 ska Kenneth Hagström cykla i Ride of Hope, Sveriges längsta välgörenhetslopp på cykel. Följ förberedelserna i den nya bloggen ”Resa för livet”.

I dag är ett träningspass fem mil. Om ett halvår ska träningspassen pågå i fem timmar och vara vara 15 mil långa. Kenneth Hagström bloggar om förberedlserna i samarbete med Norrtelje Tidning.

Han är en av 32 cyklister som valts ut till Ride of Hopes Stockholmslag.

– Det är första gången jag cyklar för ett lag, säger Kenneth Hagström, uppvuxen på Rådmansö.

Det är också första gången han arbetar med välgörenhet.

bloggen kommer Kenneth Hagström, som är IT-tekniker till vardags, skriva om träning och hur han upplever välgörenhetsarbetet fram till loppet nästa sommar.

Kenneth Hagström har ingen egen erfarenhet av barncancer men tycker att det känns bra att engagera sig i något så viktigt som Barncancerfonden.

Ride of Hope arrangeras, till förmån för forskning kring barncancer. Loppet består av två etapper. En från Lund i söder och en från Umeå i norr. Båda etapperna körs samtidigt och sammanstrålar i Stockholm den 10 augusti. Cyklisterna har då trampat samanlagt 225 mil.

Följ bloggen här!