Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är bästa tillfället att gå in i ett parti

Nu är bästa tillfället. Hör av dig till ett parti, om du känner någon lokalt engagerad eller gå in i ett parti och på föreningsmöte för partiet. Då kan du säga det som är viktigt för dig, skriver Kule Palmstierna.

Annons

Det är nu det är dags. Om du inte är nöjd är det bara att sätta igång. Vill du ändra på någonting så låt veta det.

Det jag syftar på är politiken. Här lokalt kan vi påverka kommunpolitiken. Gör det nu innan partierna har bestämt valprogrammen. Hör av dig till ett parti, om du känner någon lokalt engagerad eller gå in i ett parti och på föreningsmöte för partiet. Då kan du säga det som är viktigt för dig.

Det räcker att du har bondförnuft (C), eller känsla för solidaritet (S), radikal syn på samhället (V), klimatoro (C och MP), marknadstillvänd (M), rädd om familjen (KD) eller irriterad på politik och invandring (SD).

Det kommer inte fler människor på mötena än att du kan göra din röst hörd eller att du får se vem du ska prata med efteråt.

I värsta fall kan du tycka att det är roligt att vara med och påverka och vill fortsätta. Och är du ung är du väldigt välkommen in i de flesta partier.

Kom ihåg att det är många som bestämmer tillsammans, inte bara du. Det finns en begränsning till: pengarna. Man ska hålla budgeten.

Men som sagt passa på nu. Nu är bästa tillfället.

Kule Palmstierna (C)

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons