Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NT-sportens fotbollssatsning: Sänder finalen i Upplandscupen och höstkvalet för P19

I helgen blir det fotbollsfest på norrteljetidning.se.
Derby i höstkvalet för P19 och final i Upplandscupen kommer att kunna ses live på sajten.

Annons

Fotbollssäsongen börjar sjunga på sista versen, men än är det några matcher kvar.

På lördag spelar Rimbo IF:s damer sin sista tävlingsmatch för året då Upplands bästa fotbollslag ska koras. Finalen mot Östervåla IF startar klockan 13.00 och du ser den i sin helhet på norrteljetidning.se.

MISSA INTE: Lördag 12.55: Se finalen av Upplandscupen mellan Östervåla och Rimbo här

Samma adress gäller på söndag klockan 14.30 då Roslagsbro IF tar emot BKV Norrtälje i derbyreturen i höstkvalet till U19 division 1. Matchen, som spelas på Vårlyckans konstgräs, kan du också se live på sajten. Vi drar igång 14.25.

MISSA INTE: Söndag 14.25: Se höstkvalet i U19 mellan Roslagsbro och BKV Norrtälje här

– Det ska bli oerhört spännande att knyta ihop fotbollssäcken för Rimbos damer. Efter den lite tyngre säsong de har haft, vore det oerhört välförtjänt att krydda den med en seger i Upplandscupen.

– Kvalet mellan Roslagsbro och BKV kommer blir något alldeles extra! Den feststämning som var i Norrtälje förra veckan kommer bli svår att slå, men jag vet att publiken på Vårlyckan kommer göra sitt bästa. Det här vill ni inte missa! säger NT-sportens Jessica Eriksson.