Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NT-sportens fotbollssatsning: Sänder finalen i Upplandscupen och höstkvalet för P19

I helgen blir det fotbollsfest på norrteljetidning.se.
Derby i höstkvalet för P19 och final i Upplandscupen kommer att kunna ses live på sajten.

Fotbollssäsongen börjar sjunga på sista versen, men än är det några matcher kvar.

På lördag spelar Rimbo IF:s damer sin sista tävlingsmatch för året då Upplands bästa fotbollslag ska koras. Finalen mot Östervåla IF startar klockan 13.00 och du ser den i sin helhet på norrteljetidning.se.

MISSA INTE: Lördag 12.55: Se finalen av Upplandscupen mellan Östervåla och Rimbo här

Samma adress gäller på söndag klockan 14.30 då Roslagsbro IF tar emot BKV Norrtälje i derbyreturen i höstkvalet till U19 division 1. Matchen, som spelas på Vårlyckans konstgräs, kan du också se live på sajten. Vi drar igång 14.25.

MISSA INTE: Söndag 14.25: Se höstkvalet i U19 mellan Roslagsbro och BKV Norrtälje här

– Det ska bli oerhört spännande att knyta ihop fotbollssäcken för Rimbos damer. Efter den lite tyngre säsong de har haft, vore det oerhört välförtjänt att krydda den med en seger i Upplandscupen.

– Kvalet mellan Roslagsbro och BKV kommer blir något alldeles extra! Den feststämning som var i Norrtälje förra veckan kommer bli svår att slå, men jag vet att publiken på Vårlyckan kommer göra sitt bästa. Det här vill ni inte missa! säger NT-sportens Jessica Eriksson.