Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NT lyssnar på sin publik – ta chansen att ge oss dina svar

Vi på Norrtelje Tidning är lyhörda när det kommer till den feedback ni ger oss om vårt innehåll.
Det är en nyckelfaktor att vi fortsätter lyssna – för att vi ska vara en viktig daglig nyhetskälla.
Därför vill vi nu ha in era åsikter – via en större läsarenkät.
Häng med.

NT:s läsarenkät - här hittar du den

Ta del av NTs läsarenkät genom att klicka här

Som ni vet vid det här laget har NT sedan hösten 2019 besökt en rad orter ute i kommunen för en turné där vi mött nuvarande och nya läsare för att svara upp på era frågor om vår väg framåt.

År 2020 har Norrtelje Tidning varit en viktig lokal nyhetskälla i 140 år.

NT har varit en samlingsplats under lång tid med kommunens invånare i fokus.

Nu tar vi ett ytterligare steg ut och möter vår publik.

På sajten, i NT-appen och i tidningen kommer ni att kunna att ta del av en gedigen läsarenkät där grundläggande frågor ska ge er chansen att tycka till om våra produkter och och vårt innehåll.

NT:s läsarenkät - här hittar du den:

Ta del av NTs läsarenkät genom att klicka här

NT ska fortsätta vara Roslagens röst och en samlingsplats – vilket innebär att vi har en skyldighet att lyssna på er, varje dag – när ni hör av er.

Två viktiga frågeställningar i den nu publicerade enkäten är:

Vad skulle du vilja läsa mer om i Norrtelje Tidning?

NT vill beröra varje dag. Har du en konkret idé om något NT bör skriva om?

Fram till månadsskiftet kommer ni erbjudas möjligheten att via tidningen eller digitalt (sajten eller NT:s app) tycka till om vårt innehåll.

Vi vill helt enkelt bli ännu bättre.

Norrtelje Tidning ska alltid våga granska den lokala makten.

Norrtelje Tidning ska alltid ge er de unika berättelserna om människorna – för att ni ska söka er till oss.

Norrtelje Tidning ska följa det lokala samhällskontraktet och ge er relevant lokaljournalistik som berör frågor som skola, vård och trygghetsfrågor.

Norrtelje Tidning ska fortsätta att stärka det lokala intrycket genom journalistik från hela vår kommun – och via exempelvis livesändningar av lokalidrotten som möter upp idrottsintresset i hela vårt täckningsområde.

Och på tal om just unikt innehåll:

I inledningen av mars klev vi ur en helg där vi livesände 270 minuter lokalfotboll och 4,5 timmar för att NT vill möta upp det som våra användare värderar högt och är intresserade av. Noterbart är att vi även breddar vår krets av tittare – när vi hela tiden låter lokala föreningar få ta plats i våra publiceringskanaler. Live-tv är en viktig del för Norrtelje Tidning och tidigare har vi valt att satsa på att livesända ungdomsidrott – vilket skapat ett viktigt digitalt mervärde för NT, och när vi möter framtiden där fler och fler konsumerar innehåll i mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator.

NT vill möta framtiden tillsammans med er – och inledningen av 2020 har varit mycket lovande.

# NT hade i januari och februari 2020 en högre läsarintäkt (digitalt+print) än motsvarande period 2019 vilket talar om att det finns ett stadigt och ökande intresse för vårt innehåll.

# Och när det gäller exempelvis e-tidningsstatistiken så går Norrtelje Tidning bättre än snittet gentemot övriga titlar. Antalet dagliga användare har ökat med 26% på ett år, antalet kunder med 34%.

# NT har under de senaste två månaderna haft en stigande snittläsning när det gäller artikelvisningar i app och på sajten; vilket är mycket glädjande och ett tecken på att vårt innehåll engagerar.

# # #

Nu vill vi ha in era ärliga svar, svara på vår enkät.

Ni kommer att ge oss värdefull information.

Det är inget att fundera på.

Var med och gör skillnad.

NT:s läsarenkät - här hittar du den

Ta del av NTs läsarenkät genom att klicka här