Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NT ger sig ut på turné – kom och träffa oss

Kom ut och träffa Norrtelje Tidning!
Nu ger vi oss ut på turné för att låta dig komma med nyhetstips och input.
Vi kommer att lyssna!

Har du någon berättelse som du vill att vi ska låta få utrymme? Har du någon feedback på våra produkter som du vill att vi ska ta del av? Kom och träffa Norrtelje Tidning vid någon av läsaraktiviteterna nedan.

Du kommer också kunna få tävla i vårt nyhetsquiz, få hjälp med aktivering av konton och ta del av nya intressanta erbjudanden.

Vi ses!

Nyhetsquiz

Svara på tre frågor ur dagens Norrtelje Tidning – få chans att vinna tre månaders e-tidningsprenumeration (värde 537 kr).

Roslagens Röst

Har du ett nyhetstips eller berättelse du vill dela med dig av? Har du varit med om någonting som förtjänar offentlighetens ljus? Eller har du någon annan synpunkt? Låt oss veta, NT kommer att lyssna. Vi ska ha publikens fokus varje dag. Besök oss och lämna ditt bidrag till #roslagensröst

Behöver du hjälp med din inloggning hos oss?

Ta med din surfplatta, dator eller smarta mobil så hjälper vi dig! Om du har Iphone behöver du ta med ditt Apple-ID.

Din prenumeration innehåller så mycket mer än bara papperstidningen.

Du kan också läsa lokala nyheter, titta på live-TV, fynda i läsarshoppen samt lösa korsord och sudoku digitalt. Vi hjälper dig gärna att komma igång och ha svaren på de vanligaste frågorna om hur du skapar konto, loggar in och läser tidningen digitalt. När du skapat inloggningsuppgifter och loggat in får du också fri tillgång till allt plusmärkt innehåll på sajten och i nyhetsappen.

Välkommen!

HÄR KAN DU TRÄFFA NORRTELJE TIDNING

8 november

ICA Bergshamra - 14.00-17.00.

15 november

ICA Väddö - 14.00-17.00.

29 november

ICA Flygfyren - 14.00-17.00.

6 december

ICA Rimbo - 14.00-17.00.

8 december

Norrtälje Julmarknad - 11.00-16.00.

*håll utkik efter nya datum efter årsskiftet.