Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NT fortsätter satsa på ungdomsfotboll – premiärsänder flicklagsmatcher i helgen: ”Enormt intresse”

 
Livesänd ungdomssport
Visa alla artiklar

Hittills under våren har Norrtelje Tidning livesänt två fotbollsmatcher med pojkar-15, inom det som förbundet valt att kalla Vårspelet.
Reaktionerna från er läsare har enbart varit positiva och till helgen sänder vi ytterligare tre matcher – varav två med flickor-15.
– Vi har märkt ett törstande behov av livefotboll, säger Sportens reporter Christopher Grönlund.

När det stod klart att det inte skulle bli någon seniorfotboll under våren, tog Norrtelje Tidning tidigt beslutet att istället fortsätta ungdomssatsningen, som vi startade i vintras.

Efter sändningar från handbollen, innebandyn och bandyn kan vi nu även lägga till fotboll som en av ungdomssporterna som NT livesänt under året.

Roslagsbros seger över Alsike och Rimbos derbyvinst mot BKV Norrtälje/LIF har Norrtelje Tidnings läsare hittills kunnat följa på sajten.

– Efter de senaste sändningarna har vi märkt ett törstande behov av livefotboll och därför vill vi gärna fortsätta på den inslagna vägen, säger Christopher Grönlund, sportreporter på Norrtelje Tidning.

Se även: HÖJDPUNKTER: Trots rött kort och straff – Rimbo med styrkebesked mot BKV/Lohärad

Till helgen är det därför dags för tre nya matcher – och för första gången kommer NT visa ungdomsmatcher med flicklag.

– Det har varit ett enormt intresse, vi vet att livesport är ett utbud som engagerar via Norrtelje Tidning men vi ser nu att intresset nått nya nivåer, det är riktigt kul, säger Carl Juborg, chefredaktör och ansvarig utgivare på Norrtelje Tidning.

Se även: Höjdpunkter: Roslagsbro slog Alsike efter målfest på Vårlyckan – se samtliga elva mål här

Först ut är Roslagsbro F15 som tar emot Sigtuna på Vårlyckan på fredag kväll. Sporten tar sedan en vilopaus under nationaldagen och laddar för dubbla sändningar söndagen den 7 juni.

Då visar vi först BKV Norrtälje F15–Håbo FF klockan 11.00, följt av ett nytt P15-derby mellan Riala GoIF och BKV Norrtälje/LIF.

Samtliga matcher ser du på norrteljetidning.se. Du behöver antingen vara pluskund, eller prenumerant av papperstidningen för att se matcherna.

LISTA: Matcherna som NT livesänder i helgen

Fredag 5 juni 19.00: Roslagsbro IF F15–Sigtuna IF FK FJ

Söndag 7 juni 11.00: BKV Norrtälje F05–Håbo FF

Söndag 7 juni 17.00: Riala GoIF P05–BKV Norrtälje/LIF P05