Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NT-coachen är snart tillbaka

 I vår börjar en ny omgång av populära NT-coachen.

Annons

NT-coachen är Norrtelje Tidnings satsning på den lokala fotbollen. I tävlingen tar man ut sin egen drömelva med lokala fotbollsspelare, som sedan får poäng efter prestationer på fotbollsplanen.

Fjolårets premiär för tävlingen blev en succé och nu står det klart att NT-coachen kommer tillbaka.

– Det ska bli väldigt spännande. Kan vi komma i närheten av den succé som det var i fjol, premiäråret, så får man nog vara nöjd. Det var över 600 lag anmälda och det var långt över förväntan, säger NT:s sportchef Pove Persson.

Så det var aldrig någon tvekan om att köra i år igen?– Nej, verkligen inte. Målet med Coachen, förutom att det är en rolig tävling, är att skapa ett större intresse kring den lokala fotbollen. Och det tyckte jag att vi lyckades med i fjol. Det märktes att det var skillnad på våra lokala ”arenor” och det snackades Coachen bland många.

Blir det några förändringar i årets upplaga av NT-coachen?– Det är lite för tidigt att tala om ännu, men tanken är att det ska finnas en eller ett par nya kriterier som ger poäng i tävlingen. Vi ska sätta oss i diskussioner med Everysport, som är de som tillhandahåller tjänsten, och se vad de kan leverera, säger Pove Persson.

Precis som i fjol är förstapriset i tävlingen en fotbollsresa värd 7 000 kronor. Det delas även ut priser till månadens bästa coacher och därmed finns det chans att vinna priser under hela tävlingens gång.

Sajten för NT-coachen beräknas vara i gång den 20:e april. Preliminärt ska det gå att börja anmäla lag dagen efter. Tävlingen startar den 3:e maj och avslutas den 11:e oktober.