Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrtelje BF övertygade i storseger

Slog Wattholma/Tensta Bandy med 7-2.

Annons

Norrtelje BF har hittat toppformen och mot Wattholma Tensta Bandy på söndagen stämde det mesta i spelet.

– Vi har tränat väldigt bra på slutet och nu får vi ut det även i matcherna. Senaste veckan har vi tränat mycket på vårt styrspel och det gav fantastiskt resultat i dag. Spelarna följde vår plan helt och hållet och stod för ett otroligt hemjobb , säger Nils–Olof Karlsson.

WT Bandy hade initiativet inledningsvis i Relitahallen men Norrtelje tog ledningen i 13:e minuten genom Linus Nyblad-Ungh.

– Bollen gick vår väg i början och vi gjorde mål på våra chanser. Vi hade lite flyt men efterhand tog vi över och Wattholma kom ingenstans.

Dmitry Lazar gjorde 2–0 till NBF i den 36:e minuten och fixade en straff bara minuten senare, efter ett klapp-klapp-spel över planen med Daniel Falk.

– Niklas Modig slog in 3–0 på straffen och sedan ökade Johan Redenius på till 4–0 med ett riktigt konstmål.

WT Bandy började bäst i andra halvlek och reducerade till 1–4. Men resten skulle handla om NBF.

– Vi tog time-out med 25 minuter kvar och efter det lyfte vi upp spelet och skapade massvis med chanser. Segersiffrorna var i underkant och vi skulle gjort minst tre mål till. 

– Jag är jättenöjd med hur vi genomförde matchen och hela laget gjorde det bra, det finns mycket att ta med sig, säger Karlsson.

Se division 1 östras tabell här!

Division 1 herr

WT Bandy- Norrtelje BF 2-7 (0-4)

Norrteljes mål: Johan Redenius 2, Dmitry Lazar 2, Niklas Modig (straff), Linus Nyblad-Ung, Linus Olsson.

Nästa match: Helenelunds IK borta, onsdag 5/2.