Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrtäljetorpet som lockar flest i länet

Ett torp med gäststuga i Björnösund är ett av Sveriges mest klickade fritidshusobjekt på Hemnet.

Annons

Under vecka nio fick en annons på ett fritidshus i Norrtälje kommun näst mest klick i hela landet gällande fritidshusobjekt på Hemnet. Hela 2 792 klick hade annonsen fått. Bara ett annat hus i Tomelilla hade varit mer populär. Objektet i fråga är ett torp på 38 kvadratmeter med tillhörande gäststuga vars utgångsbud ligger på 750 000 kronor.

– Framgången beror nog på att det är ett bra försäljningspris. Det flesta fritidshus börjar på 1,2-1,3 miljoner kronor. Sedan är det fint hus där de tidigare ägarna har hållt efter det, säger Sophie Broström, fastighetsmäklare på ERA.

Hon tror också att beskrivningen på Hemnets sida bidrar till många klick.

– Vi berättar att det är ett torp och det kan vara intressant för många. Dessutom är det positivt att det ligger i ett fritidshusområde. Det är attraktivt för många barnfamiljer.

– Och så är det en duktig fotograf som tagit bilderna. Det bidrar mycket.

På söndag den 9 mars är det visning av fritidshuset, som ligger i Björnösund, tio minuter från Norrtälje, mellan klockan 12-13. Sophie Broström hoppas på stor uppslutning.

– Fast kanske inte så många som har klickat på annonsen, skrattar hon.

På Hemnets lista över Sveriges 100 populäraste fritidshus återfinns faktiskt flest i Norrtälje kommun, nämligen 18 stycken.