Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrtäljegård populärast på Hemnet

Många drömmer om en egen hästgård. Förra veckan var en gård i Kvilunda det populäraste objektet på Hemnet med nästan 11 000 klick.

Norrtälje kommun är populärt.Den som har 5,5 miljoner kronor och lite till på fickan kan ge sig in i en budgivning om en gård med eget ridhus i Kvilunda, strax norr om Norrtälje.

Förra veckan var gården det mest klickade objektet på bostadssajten hemnet.se med 10 867 klick.  

– Norrtälje är attraktivt och det nära läget till Norrtälje stad och pendlarmöjligheter är bra, säger Susanne Berglund, mäklare på Svensk fastighetsförmedling och fortsätter:

– Hästgårdar är inte lika populärt som för några år sedan men många drömmer om en egen hästgård. Det förhållandevis låga priset väcker också intresse, det finns inte många gårdar med eget ridhus ute för försäljning i Stockholmsområdet just nu.   

På hemnet.se är "hästgård" ett av de vanligaste sökorden.

– När vi tittar på de populäraste sökorden ser vi att ord kopplat till just hästgårdar ligger högt upp. Att många drömmer om en egen hästgård kan alltså vara en del av förklaringen till varför det här objektet har blivit så populärt, säger Staffan Tell, pressansvarig och talesperson för Hemnet.