Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrtäljedominans i Järfälla Trupp Cup

Framgångar för både Norrtälje Gymnastikförening och Mevalin/Gymnastikkompaniet.

Annons

När Järfälla Trupp Cup avgjordes i Jakobsbergs Sporthall i helgen blev det rena medaljregnet över Norrtäljes gymnaster.

Norrtälje Gymnastikförening deltog med sitt lag RM Äldre (12-17 år) och det blev guld i både trampett och tumbling, samt ett silver i fristående.

– Tjejerna gjorde det riktigt bra i Rikscupen 1 med ett silver och sedan dess har vi kunnat justera lite saker. Helgens insats var strålande med bra utföranden med redskapen och med fin dans i fristående, säger en av lagets tränare, Richard Lund.

Laget kommer nästa år lämna RM1-nivån för en högre nivå, RM-2.

Även Mevalin/Gymnastikkompaniet levererade på bästa sätt i helgens cup. Tre trupplag från klubben deltog och RM Äldre tog guld i fristående och brons i trampett.

– Laget bjöd på fantastiska volter, bra samspel och höga svårigheter. En strålande insats, meddelar en nöjd Eva Mevalin.

RM Yngre flickor och Mix (killar tjejer) stod också för bra insatser och lagen placerade sig som bäst på en fjärde plats i respektive klass.