Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tobbe Trollkarl, Markoolio och Roslagstalanger

Markoolio, Tobbe Trollkarl och många ungdomar. De uppträdde alla i Societetsparken när det hade blivit dags att kora årets Roslagstalang.

Annons

Vädret kunde ha varit bättre. Men trots en grå himmel hittade runt 4 000 besökare till Societetsparken och lördagens firande av Sparbanksdagen.

De tio finalister som hade gått vidare i talangtävlingen inledde Roslagstalang 2008 med att framföra var sitt bidrag inför juryn: Femisols Lotta Gustafsson, Amanda Vesterström från Roslagens sparbank, förra årets talang Aurora Engfeld och Kristian Hermansson, känd från grupperna Friends och the Poodles. 

Med låten ”A different kind of love” tog 16-åriga Natti Cavalheiro hem segern. Hon fick motta folkets jubel och en check på 1 000 kronor.

Jag har varit med två gånger förut. Det här var sista året jag fick ställa upp, sedan är jag för gammal. Därför kändes det extra kul att jag fick vinna den här gången, säger Natti Cavalheiro. 

Under eftermiddagen bjöd dragplåstret Markoolio, i sann EM-anda, publiken på fotbollssånger och Tobbe Trollkarl uppträdde med magiska konststycken.

Det var full rulle i parken och vi är nöjda med dagen. Det man kunde ha önskat var lite bättre väder, säger Tomas Ackelman på Roslagens sparbank. 

Annika Jeppsson [email protected]

Annons