Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Systembolagets ombyggda butik invigd

I går öppnades Norrtäljes nya Systembutik med självbetjäning.
– Så elegant! Vilken överblick, säger första kunden och bandklipparen Calle Hidestrand.

Annons

I ett par månader har Systembolaget i Norrtälje varit under ombyggnad. I går byttes så den tillfälliga byggarbetsplatsen mot ett butikskomplex i modern tappning med kulörta färger och låga montrar.

Ja, det här är ett Systembolag i tiden. Vi har arbetat med färger, ljus och form för att ge kunden bästa möjliga service, säger Systembolagets områdeschef Peder Natenblad.

Butikschefen Stefan Karlsson är också mycket nöjd. Invigningen kunde till och med ske ett par veckor före utsatt tid.

 Kunderna har varit mycket förstående trots röran under ombyggnaden, och personalen har jobbat på i samma positiva anda. Det har nämligen varit rätt stökigt den senaste tiden, säger Stefan Karlsson.

En av kunderna som följt Systembolagets ”make­over” är Calle Hidestrand. Han var först i kön under invigningsdagen och fick därför äran att klippa banden uppbackad av hela Systembolagets stab med områdeschef Peder Natenblad och butikschef Stefan Karlsson i spetsen.

Ja, det här var inte dåligt. För det första så slås man av överblicken. Och visst blir man sugen.Vilket utbud! Men jag handlar bara alkoholfritt. Du vet, smaken är densamma, det är bara effekten som är annorlunda, säger Calle Hidestrand.

Katarina Hansson

[email protected]

Annons