Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sixpack holiday har releaseparty på sluten fest

På lördagen lanserar Norrtäljebandet Sixpack holiday sin nya skiva med stor fest i Herrängs Folket hus för speciellt inbjudna.
- Vi kommer att spela hela nya skivan och har dessutom gästartister med på scenen, säger trummisen Niklas ”Nicke” Grebeck.

Annons

Skivan heter ”Songs from the doghouse” och består av egenskrivet material som fått en bättre produktion än bandets förra platta som kom för tre år sedan.

Den var mer ihopsnickrad i hemmet, på den här har vi en riktig producent. Vår musik är modern södernmusik från USA, men utan blås och inslag av det mesta, säger Niklas Grebeck.

De som vill lyssna på den nya skivan kan få ett smakprov på Herrängs Folkets hus i morgon. Då får bandet sällskap på scenen av Roslagsexperten Michael Blum som ska tala om Herräng, dessutom kommer forna bandmedlemmar att spela tillsammans med bandet. Även de åhörare som vill får chansen att delta i spelglädjen.

De flesta som kommer älskar musik och är musikaliska så vi kommer att bjuda upp dem på scenen, säger Niklas Grebeck.

För de som bor runt Norrtälje men ändå vill lyssna på Sixpack holiday går tre bussar från hamnen klockan 17.30 för att sedan återvända från Herräng klockan ett respektive tre på natten. Bussturen ingår i inträdet såväl som ett exemplar av skivan.

Niklas Grebeck och de andra killarna i bandet ser fram emot lördagens spelning och har ännu inte hunnit få några premiärnerver.

Nej nu spelar vi på hemmaplan och det kan bara bli kul. Extra roligt att vi ska vara i Herräng eftersom vi spelade in skivan där, säger han.

Annons