Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ryan Sullivan klar för Rospiggarna

Ryan Sullivan har nu äntligen lämnat ett påskrivet kontrakt till Rospiggarna. Australiensaren är mycket nöjd med att vara tillbaka i Hallstavik.

Annons

Det har varit väntans tider för Rospiggarna. En väntan på att den sista pusselbiten i lagbygget skulle läggas på plats. Pusselbiten heter Ryan Sullivan och han har nu faxat tillbaka ett påskrivet kontrakt till Rospiggarnas ordförande Anders Östling. Han är mycket nöjd med att vara tillbaka i Hallstavik.

- Det känns riktigt bra. Jag ser fram mot lite av en revansch för den gångna säsongen som inte var bra för mig i Sverige, säger Sullivan på telefon från Australien där han tillbringar vintern.

Egentligen bekräftar bara påskriften något som NT berättat om tidigare, att Sullivan och Rospiggarna har varit överens länge, men att den minst sagt betydlesefulla påskriften saknats, något som berott på en trasslande faxförbindelse.

Nå Ryan, hur känns det att vara tillbaka i Hallstavik, där du gjorde stor succé under guldåren i början av 2 000-talet?

- Det känns bara bra. Jag trivdes mycket bra där förra gången och klubben är seriös och välskött, vilket jag uppskattar. Sedan gillar jag banan väldigt mycket. Jag trivdes stort där och hoppas och tror jag ska göra det igen.

Ryan Sullivan hade en rätt misslyckad säsong i år i Piraterna, men nu ser han fram mot revansch.

- Det här året var inte bra för mig i Sverige, vilket berodde på flera saker som jag inte vill gå in på, men att nu komma till Rospiggarna gör det hela mycket enklare att ta revansch. Laget ser riktigt bra ut och jag har stora förväntningar.

Rospiggarnas lagledare Mikael Messing är förstås nöjd med påskriften och värvningen.

- Ja. Nu har vi ett riktigt bra lag, bättre än året som gick, säger han.

Då blev det kvartsfinal, vilket var en stor överraskning för många, höjer ni målsättningen nu?

- Jag tycker nu att vi ska kunna vara med att slåss om medaljerna.

Annons