Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På måndag startar Norrtelje Tidnings sommarsajt

På Norrtelje Tidnings sommarsajt kommer du hitta evenemangsguider, recept, badtemperaturer och sommarrelaterade artiklar. Och läsarna kan själva delta med egna sommarbilder och smultronställen.

Annons

Sidan ska se till att man ska känna till allt som händer i Roslagen i sommar. Vi uppdaterar den dagligen med bland annat badtemperaturer, väder och sommarläsning, säger NT:s webbredaktör Fredrik Lindh. 

Förutom diverse textrelaterade tips kommer det även att finns bildspel och webbtv från olika evenemang som äger rum i Norrtälje kommun i sommar.

Vi har också ett samarbete med Norrtälje turistbyrå så att läsarna ska veta var man till exempel kan bo och äta, säger Fredrik Lindh. 

För den som själv vill vara med på sidan finns det möjlighet att skicka in en bild till tävlingen ”Sommarbilden”. Bilderna kommer att visas som bildspel på sommarsidan och utvalda publiceras i tidningen.

I slutet av sommaren utses en vinnare som får en digitalkamera och några andra vinner dessutom canvastavlor, säger Fredrik Lindh. 

NT:s sommarsajt kommer även att lansera ”100 skäl att älska Roslagen” där läsarna kan delta och påverka vilka platser som ska ingå.

Vi vill gärna att du tipsar oss om just ditt smultronställe, säger Fredrik Lindh. 

Sommarsajten startar på måndag, gå då in på: www.norrteljetidning.se/sommar

Kim Nilsson

[email protected]

Annons