Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya Systembolaget invigt

I dag öppnades Norrtäljes nya systembolag med ombyggd självbetjäningsbutik.
– Så elegant! Vilken överblick. Jag är mycket förtjust, säger första kunden och bandklipparen Calle Hidestrand.

Se fler bilder här >>>

Annons

I ett par månader har systembolaget i Norrtälje varit under ombyggnad. I dag byttes så den tillfälliga byggarbetsplatsen mot ett butikskomplex i modern tappning med kulörta färger och låga montrar.

Ja, det här är ett systembolag i tiden. Vi har arbetat med färger, ljus och form för att ge kunden bästa möjliga service, säger Systembolagets områdeschef Peder Natenblad. 

Butikschefen Stefan Karlsson är också mycket nöjd. Allt har gått enligt planerna och gårdagens invigning kunde till och med flyttas ett par veckor före utsatt tid.

Kunderna och personalen har varit toppen. Kunderna har varit mycket förstående trots röran under ombyggnaden och personalen har jobbat på i samma positiva anda. Det har nämligen varit rätt stökigt den senaste tiden, säger Stefan Karlsson. 

En av kunderna som följt systembolagets "makeover" är Calle Hidestrand. Han var först i kön under invigningsdagen och fick därför äran att klippa banden uppbackad av hela systembolagets stab med områdeschef Peder Natenblad och butikschef Stefan Karlsson i spetsen.

Ja, det här var inte dåligt. För det första så slås man av överblicken. Nu kan man se allt, och visst blir man sugen. Vilket utbud! Men jag handlar bara alkoholfritt. Du vet, smaken är densamma, det är bara effekten som är annorlunda, säger Calle Hidestrand.

Katarina Hansson

[email protected]

Annons