Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya arrangörer tar över Mobergs och Jernets lokaler i Norrtälje – klubben öppnar till våren

Till våren öppnar en ny klubb i Mobergs/Jernets lokaler på Campus Roslagen – Club Nox. De nya arrangörerna är tre Norrtäljekillar som alla har erfarenhet av klubblivet i Norrtälje.

Annons

Club Nox kommer att ta över lokalerna där Mobergs och Jernet funnits vid Campus Roslagen i Norrtälje. Stället håller på att renoveras och väntas öppna redan till våren.

De nya arrangörerna är Linus Eriksson, Jonathan Lindgren och Labinot Maljoku och de har alla erfarenhet av nattklubbslivet i Norrtälje.

– Vi håller konceptet men gör lite småändringar för att få en annan känsla, vi kommer att jobba mycket med ljus och färg. Tanken är att Club Nox ska bli lite mer som ett nöjesfält för den breda publiken, säger Jonathan Lindgren.

Besökarna kommer att märka vissa skillnader. Klubben kommer bland annat att öppna med en egen entré. Arrangörerna planerar att vända sig till en bredare publik och kommer förutom nattklubb att arrangera olika evenemang.

– Vårt mål är att göra varje kväll unik. Vi vill nå en bred publik och planerar bland annat evenemang med teman som rock, punk, dansband, vinyl och stand up, säger Jonathan Lindgren.

Planen är att öppna den 1 april.

Gänget bakom nya klubben i Norrtälje, från vänster:  Jonathan Lindgren (har tidigare drivit Skebogrillen och varit barchef på Club 12), Jan Emanuel Johansson (entreprenör och majoritetsägare i bolaget),  Linus Eriksson (företagare) och  Labinot Maljoku (tidigare arbetat med Club 12).

Mer läsning

Annons