Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrtäljebutiken Dogger bäst i landet på e-handel – igen: "Vi har satsat rätt"

Pricerunner har utsett Årets e-handlare 2017. Bland vinnarna finns det lokala sportfiskeföretaget Dogger, som vinner utmärkelsen i kategorin fritid för andra året i rad.
– Vi är otroligt stolta, säger delägaren Isabella Westring.

Annons

Dogger har i dag cirka 10 anställda. Här är några av dem. Från vänster: Michael Sjöborg, Anton Morath, Isabella Westring, Krister Eriksson, Mikael Johansson, Lars-Åke Lundin, Ry Ridbäck.

Sportfiskeföretaget som har sitt säte på Stockholmsvägen i Norrtälje når tack vare e-handeln ut till en bred målgrupp. Nu har de för andra året i rad prisats med utmärkelsen Årets e-handlare i kategorin fritid. Priset är baserat på kundomdömen.

Hur känns det att få den här utmärkelsen?

– Det är väldigt roligt, det är ett bevis på att vi har satsat rätt, säger Isabella Westring.

Varför tror du att just ni fått bäst omdömen?

– Vi är duktiga på att ta hand om våra kunder, både före och efter köp. Vi jobbar hårt med prisjämförelser, vi kan logistik – kunderna får sina prylar väldigt snabbt och är det så att man inte är nöjd är vi snabba på att hjälpa till där. Jag tror det är helheten som gör att vi får bra omdöme, säger hon.

[+] Läs mer: Dogger bäst i landet på e-handel: "Finaste priset man kan få"

Hur blir man bra på e-handel?

– Som webbutik är man väldigt utsatt för prisjämförelser. För oss handlar det om att hålla koll på konkurrenterna och att vara vaksamma på priserna, det är det som har gjort att vi ökat i omsättning.

Vad betyder e-handeln för er?

– Det betyder oerhört mycket. Utan e-handeln vet jag faktiskt inte hur det skulle gå för oss. Det är många sportfiskebutiker som inte klarar sig i dag. Webbhandeln är en jättestor del av vår omsättning.

Isabella Westring driver Dogger tillsammans med sin bror Per Wennerström. Webbutiken har de haft i cirka sju år.

TV: Inbrott på Dogger – här slår tjuvarna till mot fiskebutiken

Mer läsning

Annons