Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Martin Stenmarck bjöd upp till dans

– Glöm Ladies Night och Melodifestivalen. Det här är på riktigt.
Med de orden klev Martin Stenmarck upp på scen i går kväll som överraskningsgäst på omsorgens trubadurkväll.

Se fler bilder >>>

Annons

Succén var given. Så fort den brunögde artisten intog scenen hade han publiken i sin hand. Bokstavligt. När omsorgen inom Tiohundra ordnar trubadurkväll med dans delas det ut både pussar och kramar till såväl danspartners som artister.

Martin Stenmarck känner sig privilegierad som gäst i Roslagen. Han har inte varit här på ett tag men som liten åkte han ofta in till Norrtälje med båten från landstället på Yxlan.

Det är inte heller första gången han möter omsorgens brukare.

De kom till Stockholm och intervjuade mig till sin tidning, Roslagstidningen, för två år sedan. Då dök även en förfrågan upp om jag ville komma hit och spela. Och nu passade det bra i tiden, säger Martin Stenmarck som just nu är pappaledig med yngsta sonen.

Med på scenen fanns även Stenmarks gamle vapendragare, musikern Micke Swahn.

Arrangörerna bakom spelningen Camilla af Geijerstam, Jonas Eriksson och Anna-Stina Andersson var mycket nöjda med kvällen.

Vi ville göra något extra för våra trogna besökare som kommer hit varje tisdag. De älskar musik och dans så det här blev perfekt, säger Jonas Eriksson.

Även om publiken jublade och dansade så golvet gungade också till trubaduren Stefan Tangen var det Stenmarck som fick mest beröm. Eller som en tjej i publiken utryckte det när Stenmark just avslutat Elvis-låten Suspicious Mind.

Va duktig du är på att sjunga. 

Åsa Forsberg [email protected]

0176-795 88

Annons