Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallstaviksnätverket drog ihop stormöte med politiker och drivna framtidsvisionärer

I torsdag var det dags för Hallstaviksnätverket att knyta samman folket och politikerna i ett öppet möte om Hallstaviks framtid, dess visioner och kommande projekt.

Annons

Talade gjorde bland annat kommunalrådet Ulrika Falk (S).

Ordförande för Hallstaviksnätverket, Aleksandar Srndovic, är mycket nöjd över tillställningen och berättar att stämningen var positiv och att politikerna som var inbjudna bjöd på konkreta svar vad gäller bland annat bostadsbyggandet, Folkhälsoparken, Centrumtorget och badhuset.

– Vi var väl cirka 100 personer på plats. Jag fick känslan att det fanns en ljus framtidsanda från både politiker och åhörare. Politikerna gav klara besked om de projekt som varpå gång och åhörarna följde intressant med i diskussionen, säger Aleksandar Srndovic.

Mötet hölls på Bio Rosen i Folkets hus och inbjudna gäster var bland annat kommunalråden Ulrika Falk (S), Olle Jansson (S), Anders Olander (C) och ledamot i kommunfullmäktige Mats Wedberg (MP). Inledde mötet gjorde Inspiration Hallstavik som tillsammans med Rimbo och Väddö fått dela på en miljon kronor av Roslagens sparbank för att kunna genomdriva lokala projekt på respektive ort.

Ulrika Falk berättade om nybyggnationen på Odenvägen, upprustningen av Centrumtorget och om åtgärdsplanerna för badhuset fram tills beslut om slutgiltiga åtgärder. Så här skriver hon på Hallstaviksnätverkets Facebook-sida:

"Hallstaviksnätverkets stormöte var välbesökt av engagerade invånare och företagare som vanligt. Precis som det ska vara på en ort i utveckling!"

Mer läsning

Annons