Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Freddie Erikssonjagas av Getingarna

Rospiggarnas farmarlag Getingarna jobbar som bäst för att få klart sin trupp till comebacken i allsvenskan. En av förarna klubben jagar är Freddie Eriksson.
- Inget är klart, men han är jätteintressant för oss, säger Getingarnas ordförande Lotta Johansson.

Annons

Freddie Eriksson körde i Rospiggarna i flera år i början av 2000-talet och ligger med 432 inkörda poäng faktiskt tia i klubbens maratontabell. 2003 lämnade han för Hammarby. Nu finns chansen att han dyker upp i Rospiggsvästen igen, via farmaravtalet med Getingarna. Men Eriksson har fler alternativ.

Ja, säger Freddie Eriksson. Jag är fortfarande Hammarbys förare, men jag har ingen större lust att fortsätta där på grund att det varit rätt struligt där de senaste året. Så egentligen väljer jag nu mellan Getingarna och Griparna som farmar med Vargarna. Det jag försöker få klarhet i är i vilken klubb jag har störst chans att få köra i elitserien, för det är ju det jag vill.

Hur ligger Getingarna/Rospiggarna till då?

Det skulle vara jäkligt kul att ha chansen att få köra i Rospiggarna igen, helt klart. Helst skulle jag ha velat ha allt med klubb klart redan, men nu är målet att det ska vara klart om en dryg vecka.

Getingarnas ordförande Lotta Johansson:

Jag hoppas vi får Freddie till oss. Han är kanonintressant, en svensk förare och Stockholmskille.

Mikael Messing, lagledare i Rospiggarna:

Det vore jäkligt bra även för oss. Med Freddie i Getingarna får vi en helt annan bredd än tidigare. Då kan vi farma in både Andreas Messing och honom.

Getingarnas förare just nu:

Andreas Messing

Jonas Messing (farmas från Rospiggarna)

Henrik Gustafsson (farmas från Rospiggarna)

Annons