Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fiskbuffé och jazz på Häverödagarna

I helgen är det dags för den 27:e upplagan av Häverödagarna. För alla jazzälskare blir det fullt ös hela kvällen på Folkets hus i Hallstavik.
Häverödagsfirandet inleds redan på fredag kväll, då fiskbuffé och toner till Hallsta Fritidsbälgare serveras.

Annons

Anki Skoog, Häverödagsgeneral, pekar på att traditionen med Häverödagarna håller i sig men att det har blivit svårare och svårare att få tag i hantverkare som ställer upp med olika stånd. Men några kommer i år, liksom ett antal knallar. Häverödagsfirandet genomförs under lördagen på centrumtorget i Hallstavik och här blir det varierande underhållning under hela dagen. 

Mr Eko framför en show och Kapten Filling underhåller. Rockgruppen ”Tove and the nosmokers” utnämner sig till Sveriges coolaste rockband. Bandet är rökfritt, avskyr att slåss och älskar att rocka. Det blir dessutom tivoli på torget för alla barn. Årets Häveröbo kommer att utses och stipendium ur Stellan Sjöbergs minnesfond för duktiga idrottsungdomar ska delas ut. 

På kvällen fylls Folkets hus med jazztoner av band som Trattbandet och Hot jazz group med Tommy Löbel.

- Tanken var att vi skulle ha talangjakt men det krockar med Sparbankens dag i Norrtälje som också håller sig med talangjakt, säger Anki Skoog.

Gunilla Flink-Lindström

[email protected]

Annons