Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BVK Norrtälje vann mot Bälinge

BKV Norrtälje hämtade sig snabbt efter 0-3-förlusten senast. Nu blev det vinst med 2-0 mot Bälinge.
- Vi höll oss till spelplanen och gjorde det bra, säger Tobias Lindström som svarade för ett mål och ett målpass.

Annons

Senast, på hemmaplan, föll BKV Norrtälje med 03 mot Assyriska/Rinkeby. Borta mot Bälinge i lördags gick det bättre.

Vi hade en spelplan som gick ut på att tajta ihop laget lite bättre och det gick i mångt och mycket enligt planen, säger Tobias Lindström, som i 40:e minuten sköt bortalaget till ledning.

Lindström fick en mycket fin passning från Henrik Holmström.

Ja, och jag sprang igenom och gjorde mål.

Ett viktig mål cirka fem minuter före halvtidsvilan. I den andra halvleken blev det lite av ett ställningskrig. Båda lagen skapade en hel del.

Det borde nog ha varit ett par mål till åt båda håll, men Andreas Östlund i vårt mål gjorde en mycket bra match, säger Tobias Lindström.

Och det tog lång tid innan matchen avgjordes. Men i den 89:e minuten hittade Lindström Calle Fredriksson med en genomskärare. Fredriksson var iskall när han lobbade in segermålet.

Calle var mycket bra på det centrala mittfältet, säger Tobias Lindström. Han och, det bär emot att säga det, lillebrorsan Andreas Lindström på vänsterbacken var våra bästa spelare, säger Tobias och skrattar.

Din egen insats?

Nja, sådär. Jag har gjort en bättre höst än vår, men jag tycker jag har långt kvar till vad jag förväntar mig av mig själv. Men jag gör ju mål i alla fall.

Annons