Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

80-talsgrupp till Mobergs

Det blir 100 procent retro när 80-tals gruppen Noice besöker Mobergs på lördag. - Alla kommer att kunna känna igen sig, säger basisten och originalmedlemmen Peo Thyrén.
 

Annons

När Noice slog igenom på hitlistorna i början av 1980-talet lämnade de odödliga hits som ”En kväll i T-banan”, ”Television” och ”Dolce Vita (Det Ljuva Livet)” efter sig. Gruppen splittrades redan 1982, men återuppstod under 90-talet och har de senaste åren gett sig ut på turné igen med en ny banduppställning. Basisten Peo Thyrén är en av två medlemmar som varit med sedan starten.

Spelningen i Norrtälje på lördag kommer att bli som en turnéavslutning för oss, vi har i stort sett varit ute hela året, säger han.

Publiken som väntar sig nostalgi kommer inte att bli besviken. Noice planerar nämligen att spela sina största hits i välkända versioner.

Många kanske inte känner igen titlarna, men så fort låten börjar brukar det flesta nicka igenkännande, säger Peo Thyrén.

Något nytt material kommer inte att framföras utan bandet satsar i stället på att återberätta sin låthistoria så bra som möjligt.

Det är väldigt retro och det har ju plötsligt blivit inne nu, säger Peo Thyrén.

Konserten börjar någon gång efter klockan 22.00.

Annons