Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NIK-profil tar över Rimbo Hockey

Rimbo Hockey har gjort klart med en ny tränare. Meriterade Christer Westerlund, tidigare Norrtälje IK, tar över efter Jesper Carlzon.

Annons

Tränaren kommer närmast från två säsonger i Järfälla där han haft hand pojk- och juniorlag.

– Rimbo känns roligt och intressant. Det gick bra för laget i vintras och det lockar mig att försöka göra Rimbo ännu bättre, säger Westerlund.

– Jag har hoppat in som tränare för a-laget i Järfälla och en av anledningarna till att jag valt Rimbo är att jag vill träna ett seniorlag igen.

Westerlund har tränat NIK vid fyra olika tillfällen, senast säsongen 2009/2010. 64-åringen har även varit tränare för AIK i elitserien samt vunnit TV-pucken fem gånger med Stockholm.

– Christer kändes som rätt val från första början. Han är otroligt kompetent, har mycket erfarenhet och en enorm glöd, säger Peter Hagbergh, ordförande i Rimbo Hockey.

– Christer är en aktiv coach som inte är rädd för att ställa krav. Och han vill utveckla och utbilda spelare.

Rimbo har även förlängt kontrakten med målvakten Robin Klaar, backarna Ted Malmberg och Daniel Kandelén samt forwardsparet Pontus Sundström och Jonathan Lundberg.

Westerlund, sommarboende på Tjockö, träffar sitt nya lag på tisdag och enligt Peter Hagbergh är klubben på väg att förlänga med fler spelare från förra säsongens trupp.