Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Någon gång tar det stopp för Rospiggarna"

Smederna har precis som Rospiggarna visat att experterna haft fel i inledningen av elitserien.

Följ Rospiggarna-Smederna live!

– Korthuset lever, säger Smedernas lagledare Jimmy Jansson. Vi har två hemmasegrar och slog därtill obesegrade Dackarna senast. I bortamatcherna har det blivit förluster men vi var närmare till slut än vad jag hade trott på förhand.

Smederna har ett lag som bör trivas i Parken.

– Men det är också en sanning med modifikation. PK (Peter Karlsson) tog tre poäng i grundserien i allsvenskan i Parken, för att sedan ta 14 poäng i finalen. Så det beror på lite.

– Men Kenni Larsen gillar Parken och Vispen (Oliver Berntzon) kommer göra en bra tävling. Michelsen lär ha en fördel av banan också.

På reservplats gör Linus Eklöf sin första match för året i Smederna.

– Det är svårt att veta vilken form han är i. Men det är en gater, en bra startare som kan täcka bra på vägen. Det kan räcka långt.

Vilka är dina förväntningar?– Jag vill att våra förare ska fortsätta kämpa och visa samma vilja som i senaste matcherna. Rospiggarna har ett bättre lag på pappret men det ska avgöras på banan. Någon gång tar det stopp för dem och vi siktar på seger.

Följ Rospiggarna-Smederna live!