Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motgångarna fortsätter - Hallsta förlorade på nytt

Det fortsätter gå tungt för Hallsta, som på fredagen åkte på ännu en förlust i division 5 Uppland östra herr i fotboll. Gräsö Norrskedika vann matchen hemma på Norrskedika IP med 5–0 (4–0). I och med detta har Hallsta sju förluster i rad.

– En tung start på matchen med två snabba mål i baken. Fförsta efter en hörna där spelaren får in bollen i klar offside, sedan en missad nick som touchar en av våra och han upphäver offside och ställer en motståndare ensam med målis och 2–0 Sedan straff och 3–0 och innan paus så får de in 4–0 Vi är bedrövliga i försvarsspelet i första halvlek, vi är helt enkelt för dåliga då. Andra blir bättre och vi har momentumet och vi trycker på med tre, fyra målchanser men vi kan inte få in bollen, sedan gör de 5–0 i slutet av matchen. Bara bita ihop och komma igen till hösten, vi har häng på några lag och då ger vi inte upp. Nu laddar vi i sommar och ser fram emot att möta hösten, kommenterade Hallstas lagledare Tommy Gunnarsson.

Tobias Westerlund gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oliver Jansson, Joel Lindgren och Alexander Wahlberg.

Det här betyder att Gräsö Norrskedika ligger på fjärde plats i tabellen, och Hallsta är på tolfte och sista plats.

Lördag 10 augusti 15.00 spelar Hallsta hemma mot BKV Norrtälje 2.