Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt biltjuv greps efter vårdslös bilfärd

Polisen stoppade narkotikapåverkad man i Rimbo efter misstänkt bilinbrott vid Rösa pendlarparkering.

Under måndagskvällen anmäldes två bilinbrott vid Rösa pendlarparkering. Ett vittne ska ha sett den misstänkte gärningsmnannen lämna platsen med bil och noterade även registreringsnumret. Norrtäljepolisen fick uppgifter om att bilen kördes i riktning mot Rimbo.

Redan samma kväll kunde en 34-årig man gripas i centrala Rimbo misstänkt för bilinbrotten efter att en fotgängare larmat efter att ha noterat att bilen körde vårdslöst. Enligt polisens länskommunikationscentral var han drogpåverkad och ska ha saknat behörighet att köra fordonet han satt i. Polisen gjorde sedan en husrannsaken hos den misstänkta mannen.

Förutom stölden ur bilarna misstänks 34-åringen även för vårdslöshet i trafiken, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Mannen frigavs dock efter förhör.