Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miljonvinster till Norrtäljebor

Grannarna i Malsta-Ekeby med postkod 761 71 fick sig på torsdagen en riktig överraskning när Postkodlotteriet kom på besök. – Det är helt ofattbart, säger Seth Söderman, en av storvinnarna.

Birgit och Seth Söderman trodde att det skulle bli en helt vanlig middag med familjen när barnen och barnbarnen kom på besök på torsdagen. Därför blev de minst sagt förvånade när Postkodlotteriets Putte Nelson dök upp med 1 400 000 kronor – och en bil.

– Jag är chockad. Det är helt otroligt att vi har vunnit så mycket pengar, sådant händer ju inte, säger Birgit Söderman som blev helt tagen av vinsten.

Birgit Söderman arbetar som undersköterska på Norrtälje sjukhus medan maken Seth är pensionär sedan några år tillbaka efter att ha arbetat på Posten.

– Det känns så overkligt, men jätteroligt. Det blir som en extra pension det här, säger Seth Söderman.

– Och nu har vi två bilar också, det är underbart, säger Birgit Söderman.

På frågan om vad paret ska göra för pengarna svarar de båda att de vill ut och resa.

– Vi har vänner på olika ställen i Europa som vi gärna åker och hälsar på, Det kanske blir tillfälle att göra det nu, säger Birgit Söderman.

Seth och Birgit var inte de enda som fick besök av Postkodlotteriet under torsdagen. Över 4,4 miljoner kronor delades under gårdagen ut till sammanlagt 43 lyckliga vinnare i området.

Tv-inspelningen där paret medverkar kommer att sändas på TV4 den 3 augusti klockan 11.30.