Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man i Norrtälje försvunnen sedan i tisdags – Missing People startar skallgång

 
Försvinnandet av Sven-Erik Kallin
Visa alla artiklar

Sven-Erik Kallin anmäldes i tisdags försvunnen av sin familj. Polisen gjorde en stor sökinsats under tisdagen, men han är ännu inte återfunnen. Till helgen kommer Missing People att anordna en skallgång efter mannen.

Anmäl text- och faktafel

Mannen som anmäldes försvunnen är anställd på NT. Han heter Sven-Erik Kallin och är 59 år gammal.

Missing people har nyligen publicerat ett facebook-inlägg där de förklarar att en skallgång kommer anordnas på söndag klockan 11.00. Det är fritt fram att ansluta under dagen för personer som är över 18 år. Samlingsplatsen är vid Norrtälje sportcentrum på Gustav Adolfs väg 53 i Norrtälje.

Polisen har meddelat att Sven-Erik Kallin försvann när han gick hemifrån adressen i Solbacka tidigt under tisdagsmorgonen. Han är 178 centimeter lång. Vid försvinnandet hade han en ljusgrå jacka, jeans och svarta skor.

Har du sett Sven-Erik eller har några uppgifter om försvinnandet, kontakta då polisen på 114 14.

Daniel Nordström, chefredaktör, har tidigare förklarat varför Norrtelje tidning inte publicerat någonting om försvinnandet tidigare, då det har att göra med en publiceringsskada som skulle kunnat uppstå.

– Som jag sagt tidigare är vi, av respekt mot personer som av någon anledning väljer att avvika, restriktiva med att publicera namn och bild på försvunna personer. Under en händelseutvecklings gång tas nya publiceringsbeslut. Därför publicerar vi nu namn och bild, säger Daniel Nordström, chefredaktör.