Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Leenden i Rimbo Hockey efter viktig seger

Leder fortsättningsserien inför sista matchen - på väg mot playoff till kvalserien till division 1.

Annons

Rimbo Hockey tog en blytung seger under tisdagskvällen. Laget besgerade Göta Traneberg med 5-4 i en match som blev onödigt spännande.

Rimbo ledde i andra perioden med 4-0, men gästerna kom tillbaka till 4-3 i tredje perioden. Lagkaptenen Niklas Eriksson visade vägen för Rimbo Hockey genom att göra 5-3, men återigen reducerade Göta Traneberg.

Gästerna kom dock aldrig närmare och tre poäng till Rimbo som nu leder fortsättningsserien med en match kvar. Laget har en poäng ned till Mälarhöjden/Bredäng, Rimbo har dessutom bättre målskillnad.

– Den här segern stärker oss. Vi ska ha en jäkla energi och en fruktansvärt bra inställning mot Mälarö. Vi ska kriga för Rimbo Hockey, säger Jesper Carlzon, tränare i Rimbo Hockey.

Rimbo avslutar borta mot Mälarö, Mälarhöjden/Bredäng möter Sudret. Laget som vinner fortsättningsserien går till playoff till kvalserien till division 1. Där ställs fortsättningsvinnaren mot trean i allettan i bäst av tre matcher.

Division 2 fortsättningsserien herr

Rimbo Hockey_Göta Tranberg 5-4

(3–0, 1–2, 1–2)

Rimbos mål: 1–0 Fredrik Borell, 2–0 Martin Carlsson (Mattias Lundblad, Niklas Eriksson), 3–0 Tim Johansson (Jonatan Peterson, Linus Jansson), 4–0 Fredrik Borell. 5–3 Niklas Eriksson (Joakim Törnqvist, Mattias Lundblad).

Publik: 121, Arkadien, Rimbo.